Sadržaj apartmana2024-05-07T17:59:55+00:00

Sadržaj apartmana

Kupovinom „Golden Panorama“ apartmana na Zlatiboru dobijate mnogo. U pitanju je luksuzan prostor idealan za samostalno ili uživanje sa porodicom i prijateljima, beg u prirodu od svakodnevnog stresa, kao i potencijalno dodatni izvor prihoda od izdavanja vašeg apartmana.

Zato smo vam izdvojili više od 10 benefita koje vam posedovanje „Golden Panorama“ apartmana donosi.

Komforni luksuzni apartmani

„Golden Panorama“ apartmane birajte ako uživate u komfornom prostoru i luksuznom ambijentu, ako vam je kvalitet gradnje jedan od bitnih činilaca pri klupovini nekretnine i ukoliko cenite funkcionalnost enterijera. Novi vid kreiranja prostora, koji ispunjava i najviše kriterijume, postigli smo upravo strukturom, funkcionalnošću i kvalitetom gradnje. To smo ostvarili primenjujući dugogodišnja znanja i iskustva stečena u gradnji stambeno-poslovnih objekata u Nemačkoj i saradnjom sa vrhunskim stručnjacima iz oblasti građevine i arhitekture.

Uz „Golden Panoramu“ dobićete komfor samog apartmana i luksuzno uživanje uz premium sadržaje celokupnog objekta.

Odlična lokacija sa sjajnim pogledom

„Golden Panorama“ se nalaze na padini mirnog naselja Potoci, u blizini naselja Tajna. Izdvojeni od vreve urbanog dela Zlatibora ovi apartmani pružaju mir i tišinu, dok svaki do njih poseduje terasu sa predivnim pogledom na planinske vrhove. Lagana šetnja dovešće vas iz apartmana do centra Zlatibora. Ljubiteljima noćnog života izlasci neće biti daleko, dok će zaljubljenici u prirodu uživati u okolnim mnogobrojnim pešačkim stazama.

Lift i rampa

Pristup svim nivoima „Golden Panorama“ objekta omogućen je i osobama s invaliditetom, ali i majkama s bebama u kolicima. Sam prilaz obezbeđen je rampom pod blagim nagibom, te osobe sa invaliditetom koje koriste kolica lagano mogu ući i izaći bez ičije pomoći. Kroz sve spratove prolazi lift. Na taj način olakšan je i unos nameštaja, kao i prenos velikih i kabastih kofera ili ski opreme do i od vašeg apartmana.

Investicija u budućnost

Posedovanje apartmana na najpopularnijoj planini u zemlji je dugoročno isplativa investicija. Uštedećete jer tokom odmora više nećete plaćati smeštaj za sebe, a nakon što kroz izdavanje apartmana vratite uloženi novac, imaćete dodatni izvor prihoda. Izdavanju pogoduje i to što se „Golden Panorama“ nalazi na manje od 10 minuta peške od novoizgrađene autobuske stanice, dovoljno je udaljen od buke, a blizu pogodnostima lagodnog života, kao i lekarskoj ambulanti.

Bazen, teretana i igraonica

Uz apartman dobijate i pristup premium sadržajima potpuno besplatno. Ako ste ljubitelj aktivnog odmora, moći će da uživate u rekreaciji na otvorenom – da plivate u bazenu ili vežbate na spravama. Solarni paneli garantuju uvek prijatnu temperaturu vode u bazenu, a kvalitetne sprave, poput onih u teretanu, omogućavaju da i tokom odmora ostanete u top formi. Za boravak dece ne morate brinuti. Ni njima neće biti dosadno. Zabavljaće se na penjalicama igraonice na otvorenom, napravljene specijalno za njih i veselo trčkarati i družite sa ostalom decom.

Wellness & Spa

U premium sadržaje „Golden Panorama“ apartmana spada i neograničen broj dolazaka u wellness i spa centar koji se nalazi unutar objekta. Na raspolaganju ćete imati tople kupke, hidromasažnu kadu, relax sobu, finsku saunu… Sve ono što je ponekad neophodno da se zaborave svakodnevne brige i oslobodi od stresa. Za vlasnike apartmana ovi sadržaji su besplatni.

Video nadzor

Za vašu i sigurnost vaših stvari oko celog „Golden Panorama“ objekta postavili smo video nadzor. „Lajv striming“ sa tih kamera možete pratiti preko mobilne aplikacije. Kamera se nalazi i iznad ulaznih vrata, kod interfona, te na displeju, postavljenom u vaš apartman, uvek možete videti kod vam dolazi.

Smart sistem grejanja

Smart sistem grejanja omogućava da u svakom trenutku stignete u topao apartman. Karakteriše ga upravljanje putem mobilne aplikacije, te grejanje možete uključiti i kada ste stotinama kilometara udaljeni. Mobilnom aplikacijom zapravo palite ugradni kotao, preko koga možete podešavati i sobnu temperaturu, a ujedno i kontrolisati potrošnju struje.

Prvoklasna oprema

Da bi se apartmani „Golden Panorame“ razlikovali od drugih, po strukturi sličnih apartmana na Zlatiboru, koristili smo najkvalitetnije, ekološke, izuzetno izdržljive materijale. Podove krasi prvoklasni „Lamar“ rustik hrastov parket, višestruko nagrađivana italijanska keramika postavljena je u kuhinji i kupatilu, a „Catalano“ premium sanitarije garantuju dugovečnost. Aluminijumska stolarija u kombinaciji drvo-aluminijum i staklene ograde, osim izolacije, daju fantastičan pogled na okolnu prirodu.

Ušteda energije

Objekat ima sertifikat energetske efikasnosti. Uštedu toplotne energije postigli smo savremenom spoljašnjom i unutrašnjom izolacijom, kao i termoizolacionim roletnama, koje se spuštaju elektronski. Ušteda struje postiže se na dva načina. Prva je kontrola potrošnje za grejanje preko smart sistema grejanja, a druga postavljanjem Ariston Velis EVO plus EU WiFi bojlera. Ti bojleri, sa smart upravljanjem i elegantno brušenom prednjom pločom od metala, štede struju i do 25%

Vešeraj

Još jedna pogodnost posedovanja apartmana u „Golden Panorama“ objektu je vešeraj. Ideja vešeraja je uslužno pranje veša. Ova pogodnost posebno je bitna za sve koji žele da izdaju svoj apartman, jer u vešeraju mogu prati ćebad, posteljinu, peškire, stolnjake, zavese, itd, nakon odlaska gostiju, da bi ponovo bili čisti, sveži i mirišljavi za sledeće goste.

Parking i punjač

Gde god da se nalazite vašem automobilu je potrebno sigurno mesto za parkiranje. Potraga za parkingom može biti zamorna čak i tamo gde nema velikih saobraćajnih gužvi. Idealno je da svoje vozilo parkirate tačno ispred objekta u kome boravite, a upravo to dobijate kupovinom „Golden Panorama“ apartmana.

Kupovina na kredit i bez provizije

Za najbrže kupce obezbedili smo kupovinu direktno od investitora bez plaćanja provizije agenciji za nekretnine, koja prosečno iznosi oko 2% vrednosti nekretnine. Kako su apartmani uknjiženi postoji i mogućnost kupovine putem stambenog kredita. Kupcima prve nekretnine sledi povraćaj PDV-a u iznosu od 10%, dok su svi kupci oslobođeni poreza na prenos apsolutnih prava u iznosu od 2,5%.

„Golden Panorama“ se nalazi na padini zlatiborskog naselja Potoci, na 1030m nadmorske visine. U mirnoj i ne tako naseljenoj zoni ovog turističkog mesta, u blizini naselja Tajna, kao i novoizgrađene autobuske stanice, udaljene najviše 10 minuta lagane šetnje, što pogoduje izdavanju apartmana. Objekat je okružen livadama, planinskim potocima i pešačkim stazama, iz čijih apartmana se pruža pogled na prelepe planinske vrhove Čigotu i Tornik. Izdvojen od buke i urbanosti, ali dovoljno blizu svim sadržajima strogog centra Zlatibora, „Golden Panorama“ je idealno mesto za ljubitelje prirode, koji će ovde udisati zdrav, čist vazduh, koji garantuje zlatiborska ruža vetrova.

O NAMA

Zašto baš mi?!

Golden Panorama su luksuzni apartmani odvojeni od buke i
urbanosti centra Zlatibora, ali u blizini bogate turističke ponude i sportskih sadržaja.

Kao takvi oni su idealno mesto za ljubitelje prirode, koji se ne odriču udobnosti i komfora.

Zakažite termin

*Popunjavanjem ove kontakt forme saglasni ste da „Kabex Invest“, kao investitor i zastupnik prodaje, može da koristi i obrađuje vaše podatke u skladu sa važećom politikom privatnosti. Ostavljanjem svog broja telefona i mejl adrese potvrđujete da „Kabex Invest“ može da vas pozove u vezi sa ponudom sa ovog sajta, kao i da vam ubuduće, putem elektronskih poruka, šalje obaveštenja o svojim novim projektima.

Za sve informacije u vezi sa projektom „Golden Panorama“ i kupovinom apartmana, slobodno nas pozovite. Rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja. Takođe nas možete kontaktirati i zakazati razgledanje apartmana popunjavanjem kontakt forme. Odgovorićemo vam u što kraćem roku.

Ili nas direktno kontaktirajte na sledeći način:

info@goldenpanorama.rs
064 / 036 00 00
064 / 039 00 00
031 / 690 013
031 / 690 014

PRODAJA
Radno vreme:
Ponedeljak – Subota
od 9 do 17h

ADRESA
Alekse Popovića 3
31315 Zlatibor

NEMAČKA
Weststraße 8, 13405 Berlin
Telefon: +491639112371

Zapratite nas

Go to Top