Restoran2024-07-04T11:58:44+00:00

Restoran

Izvanredno gastronomsko odredište smešteno u srcu predivnog Zlatibora. Bilo da je reč o romantičnoj veceri, porodičnom ručku ili poslovnom sastanku, restoran će pružati ekskluzivno iskustvo koje će ostaviti trajan utisak.

Uživajte svim čulima

Oplemenjujuci vaša čula , našim jelovnik dominiraće pažljivo odabranim lokalne i internacionalne delicije, pripremljene s ljubavlju i pažnjom. Svaki zalogaj u restoranu ne samo da će zadovoljiti vaša nepca vec i pružiti duboko kulturno iskustvo.

Luksuzna terasa sa predivnim pogledom

Poseban ugodjaj ce biti popiti kafu ili ručati na terasi restorana odakle se pruža nestvaran pogled na vrh Tornika i Čigote. Neka dan počne sunčanim jutrima uz tradicionalni doručak ,a završi se uz večeru pod zvezdama. Naša terasa je idealna za sve vaše trenutke.

„Golden Panorama“ se nalazi na padini zlatiborskog naselja Potoci, na 1030m nadmorske visine. U mirnoj i ne tako naseljenoj zoni ovog turističkog mesta, u blizini naselja Tajna, kao i novoizgrađene autobuske stanice, udaljene najviše 10 minuta lagane šetnje, što pogoduje izdavanju apartmana. Objekat je okružen livadama, planinskim potocima i pešačkim stazama, iz čijih apartmana se pruža pogled na prelepe planinske vrhove Čigotu i Tornik. Izdvojen od buke i urbanosti, ali dovoljno blizu svim sadržajima strogog centra Zlatibora, „Golden Panorama“ je idealno mesto za ljubitelje prirode, koji će ovde udisati zdrav, čist vazduh, koji garantuje zlatiborska ruža vetrova.

O NAMA

Zašto baš mi?!

Golden Panorama su luksuzni apartmani odvojeni od buke i
urbanosti centra Zlatibora, ali u blizini bogate turističke ponude i sportskih sadržaja.

Kao takvi oni su idealno mesto za ljubitelje prirode, koji se ne odriču udobnosti i komfora.

Zakažite termin

*Popunjavanjem ove kontakt forme saglasni ste da „Kabex Invest“, kao investitor i zastupnik prodaje, može da koristi i obrađuje vaše podatke u skladu sa važećom politikom privatnosti. Ostavljanjem svog broja telefona i mejl adrese potvrđujete da „Kabex Invest“ može da vas pozove u vezi sa ponudom sa ovog sajta, kao i da vam ubuduće, putem elektronskih poruka, šalje obaveštenja o svojim novim projektima.

Za sve informacije u vezi sa projektom „Golden Panorama“ i kupovinom apartmana, slobodno nas pozovite. Rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja. Takođe nas možete kontaktirati i zakazati razgledanje apartmana popunjavanjem kontakt forme. Odgovorićemo vam u što kraćem roku.

Ili nas direktno kontaktirajte na sledeći način:

info@goldenpanorama.rs
064 / 036 00 00
064 / 039 00 00
031 / 690 013
031 / 690 014

PRODAJA
Radno vreme:
Ponedeljak – Subota
od 9 do 17h

ADRESA
Alekse Popovića 3
31315 Zlatibor

NEMAČKA
Weststraße 8, 13405 Berlin
Telefon: +491639112371

Zapratite nas

Go to Top