KABEX INVEST – Gradimo Vaše snove!

PRODAJNI DANI

Prodaja apartmana Zlatibor

108

APARTMANA

2

LUKSUZNA OBJEKTA

30+

tIPOVA APARTMANA

Novogradnja na Zlatiboru – Prodajni dani PREMIUM APARTMANA

Zadovoljstvo nam je da Vam ponudimo apartmane iz dva prestižna objekta – Golden Panorama i Grand Residence, koji predstavljaju savršenu kombinaciju luksuza, udobnosti i praktičnosti.

Iskoristite priliku da među prvima osetite benefite sofisticiranog života na Zlatiboru. Prijavite se za jedan od tri prodajna dana i pronađite apartman po svojoj meri.

Kada i gde?

1, 2. i 3. maj 2023. od 9h do 17h
u Kabex Invest prodajnom centru, Alekse Popovića 3 na Zlatiboru.

Očekuje vas:

  • Ponuda luksuznih apartmana iz dva objekta u izgradnji
  • Više od 30 tipova apartmana različite strukture
  • Pogodnosti kupovine pri ranim rezervacijama
  • Kupovina bez posrednika, direktno od investitora
  • Plaćanje na beskamatne rate
  • Odgovori na sva pitanja na licu mesta
  • Obilazak gradilišta
Apartman Zlatni bor dnevna soba i trpezarija - Golden Panorama 2 - Prodaja Lux Apartmana Zlatibor - Direktno od Investitora

Investirajte u svoj novi dom ili odličnu priliku za izdavanje

Apartmani na Zlatiboru su fantastičan izbor za aktivan odmor, život na planini ili pasivni prihod.
Prijavite se za prodajni dan i osigurajte svoje mesto u luksuzu, po pretprodajnoj ceni.

Benefiti koje dobijate uz apartmane

Sagrađeni vrhunskim materijalima i dizajnirani tako da ispunjavaju potrebe i najzahtevnijih kupaca Golden Panorama i Grand Residence nude brojne pogodnosti za udoban i ispunjen život.

Luksuzna oprema i nemački kvalitet gradnje

Otvoren i zatvoren bazen, igraonica, teretana, restoran domaće kuhinje, wellness i spa, ostava i vešeraj uz svaki apartman, video nadzor, garažno ili parking mesto, punjač za električna vozila, smart sistem grejanja… samo su neke od prednosti ovih nekretnina. Apartmani se grade po nemačkim standardima uz primenu najkvalitetnijih materijala. Investitor Kabex Invest daje garanciju na izvedene radove, kao i na kompletnu opremu unutar apartmana.

Idealna lokacija

Golden Panorama i Grand Residence su dva izuzetna objekta smeštena na Zlatiboru na različitim lokacijama. Dok Grand Residence pruža urbani doživljaj u neposrednoj blizini početne stanice Gold Gondole i odličan je za one koji žele da budu u centru dešavanja, Golden Panorama se nalazi na obroncima naselja Potoci, oko 2,5 km udaljena od Kraljevog trga i predstavlja savršen izbor za ljubitelje prirode sa pogledom na planinske vrhove. Zato izberite idealan apartman, koji najviše odgovara vašem senzibilitetu.

Isplativa investicija za budućnost

Kupovina apartmana na najpopularnijoj planini u zemlji predstavlja dugoročno isplativu investiciju. Godine pandemije su pokazale koliko je važno imati nekretninu u prirodi, gde možete da se izolujete od gradske vreve i uživate u čistom planinskom vazduhu. Kupovinom apartmana više nećete morati da plaćate smeštaj tokom odmora, a nudimo vam i opciju izdavanja apartmana čime će vam se postepeno vraćati uloženi novac.