Opis apartmana

„Relax“ apartmani na Zlatiboru su prostrane garsonjere od 32.77 m2. Njihovo ime govori upravo ono što predstavljaju. One vam garantuju zasluženu relaksaciju od svakodnevnog stresa i pružaju toplinu, čak i tokom najhladnijih zimskih dana.

Dvostrano orijentisane, iako spadaju u manji tip apartmana „Relax“ ispunjavaju sve arhitektonske standarde savršeno osmišljene garsonjere.

U ulaznom hodniku, koji levo vodi ka kupatilu, a pravo ka dnevno-trpezarijskom delu, ima dovoljno prostora za odlaganje jakni i obuće.

„Relax“ garsonjere ispunjene su svetlošću i zbog toga mnogi kažu da su među najlepšima u objektu. Gledano iz hodnika, s leve strane je dvokrilni prozor, prvi izvor prirodne svetlosti. Drugi su velika francuska vrata, koja vode na terasu.

Bez obzira što je garsonjera dvostrano orijentisana i što ima francuska vrata, o hladnoći zimi ne brinite. Smart sistem grejanja omogućava da sami podešavate željenu temperaturu. Ujedno vas podsećamo da su pri gradnji korišćeni najkvalitetnija stolarija i najsavremeniji termoizolacioni materijali, pa je gubitak toplote sveden na minimum.

Sadržaj apartmana

Komforni luksuzni apartmani

Lift i rampa

Investicija u budućnost

Bazen, teretana i igraonica

Video nadzor i smart sistem grejanja

Garaža

Ušteda energije

Kupovina bez provizije

Odlična lokacija sa sjajnim pogledom

Wellness & Spa

Apartman Relax Plan Stana - Golden Panorama 2 - Prodaja Lux Apartmana Zlatibor - Direktno od Investitora

KVADRATURA APARTMANA

32.77 – (3%) = 31.79 m2

Kupatilo 4,86
Dnevna soba + niša 24,96
Hodnik 3,17
Terasa 2,95

Nemanja Šćepanović

+381 (0)64 036 00 00

„Golden Panorama“ se nalazi na padini zlatiborskog naselja Potoci, na 1030m nadmorske visine. U mirnoj i ne tako naseljenoj zoni ovog turističkog mesta, u blizini naselja Tajna, kao i novoizgrađene autobuske stanice, udaljene najviše 10 minuta lagane šetnje, što pogoduje izdavanju apartmana. Objekat je okružen livadama, planinskim potocima i pešačkim stazama, iz čijih apartmana se pruža pogled na prelepe planinske vrhove Čigotu i Tornik. Izdvojen od buke i urbanosti, ali dovoljno blizu svim sadržajima strogog centra Zlatibora, „Golden Panorama“ je idealno mesto za ljubitelje prirode, koji će ovde udisati zdrav, čist vazduh, koji garantuje zlatiborska ruža vetrova.

O NAMA

Zašto baš mi?!

Golden Panorama su luksuzni apartmani odvojeni od buke i
urbanosti centra Zlatibora, ali u blizini bogate turističke ponude i sportskih sadržaja.

Kao takvi oni su idealno mesto za ljubitelje prirode, koji se ne odriču udobnosti i komfora.

Zakažite termin

*Popunjavanjem ove kontakt forme saglasni ste da „Kabex Invest“, kao investitor i zastupnik prodaje, može da koristi i obrađuje vaše podatke u skladu sa važećom politikom privatnosti. Ostavljanjem svog broja telefona i mejl adrese potvrđujete da „Kabex Invest“ može da vas pozove u vezi sa ponudom sa ovog sajta, kao i da vam ubuduće, putem elektronskih poruka, šalje obaveštenja o svojim novim projektima.

Za sve informacije u vezi sa projektom „Golden Panorama“ i kupovinom apartmana, slobodno nas pozovite. Rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja. Takođe nas možete kontaktirati i zakazati razgledanje apartmana popunjavanjem kontakt forme. Odgovorićemo vam u što kraćem roku.

Ili nas direktno kontaktirajte na sledeći način:

info@goldenpanorama.rs
064 / 036 00 00
064 / 039 00 00
031 / 690 013
031 / 690 014

PRODAJA
Radno vreme:
Ponedeljak – Subota
od 9 do 17h

ADRESA
Alekse Popovića 3
31315 Zlatibor

NEMAČKA
Weststraße 8, 13405 Berlin
Telefon: +491639112371

Zapratite nas