Apartman „Green Hill”

Opis apartmana

„Green Hill“ je na prvi pogled neobičan jer nema nikakav ulazni hodnik. Specifičan po tome što se s vrata direktno ulazi u nišu i trpezariju, u čijem je nastavku dnevna soba.

Iako ima 39.81 m2 i u ovom tipu apartmana može boraviti više ljudi, a da ne ometaju jedni druge. Kao i kod „Sunset View“ stana, spavaća soba je u drugom delu u odnosu na dnevnu. Od nje je odvojena degažmanom, koji je s druge strane povezuje s kupatilom. Time je postignuta dodatna intimnost korisnicima tih prostorija.

Ukoliko vaš izbor bude baš ovaj tip apartmana znajte da ćete imati prilike da se često u potpunosti prepuštate čarima dugotrajnog kupanja u đakuziju, bez potrebe da se skrivate ili brzo oblačite ukoliko neko sedi u dnevnoj sobi.

Iskoristite tu mogućnost i ovaj apartman kupite direktno od investitora već danas!

Sadržaj apartmana

Komforni luksuzni apartmani

Lift i rampa

Investicija u budućnost

Bazen, teretana i igraonica

Video nadzor i smart sistem grejanja

Garaža

Ušteda energije

Kupovina bez provizije

Odlična lokacija sa sjajnim pogledom

Wellness & Spa

Apartman Green Hill Plan Stana - Golden Panorama 2 - Prodaja Lux Apartmana Zlatibor - Direktno od Investitora

KVADRATURA APARTMANA

39.81 – (3%) = 38.62 m2

Hodnik 2.33
Kupatilo 4,12
Spavaća soba 9,76
Dnevna soba + niša 23,41
Terasa 2,52

Nemanja Šćepanović

+381 (0)64 036 00 00

„Golden Panorama“ se nalazi na padini zlatiborskog naselja Potoci, na 1030m nadmorske visine. U mirnoj i ne tako naseljenoj zoni ovog turističkog mesta, u blizini naselja Tajna, kao i novoizgrađene autobuske stanice, udaljene najviše 10 minuta lagane šetnje, što pogoduje izdavanju apartmana. Objekat je okružen livadama, planinskim potocima i pešačkim stazama, iz čijih apartmana se pruža pogled na prelepe planinske vrhove Čigotu i Tornik. Izdvojen od buke i urbanosti, ali dovoljno blizu svim sadržajima strogog centra Zlatibora, „Golden Panorama“ je idealno mesto za ljubitelje prirode, koji će ovde udisati zdrav, čist vazduh, koji garantuje zlatiborska ruža vetrova.

O NAMA

Zašto baš mi?!

Golden Panorama su luksuzni apartmani odvojeni od buke i
urbanosti centra Zlatibora, ali u blizini bogate turističke ponude i sportskih sadržaja.

Kao takvi oni su idealno mesto za ljubitelje prirode, koji se ne odriču udobnosti i komfora.

Zakažite termin

*Popunjavanjem ove kontakt forme saglasni ste da „Kabex Invest“, kao investitor i zastupnik prodaje, može da koristi i obrađuje vaše podatke u skladu sa važećom politikom privatnosti. Ostavljanjem svog broja telefona i mejl adrese potvrđujete da „Kabex Invest“ može da vas pozove u vezi sa ponudom sa ovog sajta, kao i da vam ubuduće, putem elektronskih poruka, šalje obaveštenja o svojim novim projektima.

Za sve informacije u vezi sa projektom „Golden Panorama“ i kupovinom apartmana, slobodno nas pozovite. Rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja. Takođe nas možete kontaktirati i zakazati razgledanje apartmana popunjavanjem kontakt forme. Odgovorićemo vam u što kraćem roku.

Ili nas direktno kontaktirajte na sledeći način:

info@goldenpanorama.rs
064 / 036 00 00
064 / 039 00 00
031 / 690 013
031 / 690 014

PRODAJA
Radno vreme:
Ponedeljak – Subota
od 9 do 17h

ADRESA
Alekse Popovića 3
31315 Zlatibor

NEMAČKA
Weststraße 8, 13405 Berlin
Telefon: +491639112371

Zapratite nas