Prodaja apartmana Zlatibor

Prodaja Apartmana Zlatibor – Ukupno 65 luksuznih apartmana različite strukture, koji kvalitet stanovanja podižu na viši nivo. Vrhunskim načinom gradnje i dizajnom ispunjavaju potrebe i najzahtevnijih kupaca.

Pročitaj više

Zakažite termin

*Popunjavanjem ove kontakt forme saglasni ste da „Kabex“, kao investitor i zastupnik prodaje, može da koristi i obrađuje vaše podatke u skladu sa važećom politikom privatnosti. Ostavljanjem svog broja telefona i mejl adrese potvrđujete da „Kabex“ može da vas pozove u vezi sa ponudom sa ovog sajta, kao i da vam ubuduće, putem elektronskih poruka, šalje obaveštenja o svojim novim projektima.

Za sve informacije u vezi sa projektom „Golden Panorama“ i kupovinom apartmana, slobodno nas pozovite. Rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja. Takođe nas možete kontaktirati i zakazati razgledanje apartmana popunjavanjem kontakt forme. Odgovorićemo vam u što kraćem roku.

Ili nas direktno kontaktirajte na sledeći način:

info@goldenpanorama.rs
064 / 036 00 00
064 / 039 00 00
060 / 111 11 11
031 / 690 013
031 / 690 014

PRODAJA
Radno vreme:
Ponedeljak – Subota
od 9 do 17h

ADRESA
Alekse Popovića 3
31315 Zlatibor

NEMAČKA
Weststraße 8, 13405 Berlin
Telefon: +491639112371

Zapratite nas

Golden Panorama – Prodaja apartmana Zlatibor

Prodaja aparrtmana na Zlatiboru, u kompleksu Golden Panorama.

Dragi kupci, na raspolaganju su vam 65 luksuznih apartmana kvadratura 31-48 kvadratnih metara u različitim strukturama.

Investitor projekta Golden Panorama, Kabex Invest, u svaki kutak ovog kompleksa unosi svoje bogato evropsko iskustvo u izgradnji. Kroz preciznost i upotrebu najkvalitetnijih materijala, svaki naš apartman ne samo da odiše luksuzom, već je i dugoročno isplativa investicija koja garantuje bezbednost i udobnost. Naša posvećenost kvalitetu i inovacijama omogućava vam da svaki dan proveden u Golden Panorama bude poseban.

Ne propustite priliku da budete deo ove ekskluzivne zajednice.

Kontaktirajte nas i osetite razliku koju pravi istinski kvalitet. Ulaganjem u Golden Panorama investirate ne samo u nekretninu, već i u kvalitet života vaše porodice. Postanite deo našeg prestižnog okruženja.