Project Description

Apartman „Sunset View”

ZATRAŽITE PONUDU!
PONUDA APARTMANA

Opis apartmana

Sunset View“ je postrani apartman od 50.08m2, koji se nalazi u potkrovlju, čiji savršen raspored prostorija pruža sve karakteristike odlično projektovanog stana. Po strukturi podseća na „Family“ apartmane. Prozori su okrenuti ka zapadu, pogled na zalazak sunca je nestvaran, pa apartman s razlogom nosi ovakvo ime.

Apartman „Sunset View“ je ulaznim hodnikom podeljen na tri dela. Levo se nalazi prostrana spavaća soba od skoro 13m2. Pravo je kupatilo od 6.82m2. Na desnu stranu se ulazi u veliku prostoriju od 23.54m2 za koju je zamišljeno da rasporedom nameštaja bude podeljenu po celinama na dnevnu sobu, trpezariju i kuhinju.

Spavaći deo je u potpunosti odvojen od dnevno-trpezarijskog, čime je, osim korišćenja kvalitetne zvučne izolacije, dodatno omogućena tišina onima koji u njemu borave.

Kupatilo je najluksuzniji deo svih apartmana u potkrovlju. Svaki od njih poseduje đakuzi, za vaše i potpuno opuštanje vaših gostiju.

O kosinama ne brinite, zaista su male i na njih se gubi svega 3% površine stana.

Sadržaj apartmana

Komforni luksuzni apartmani

Lift i rampa

Investicija u budućnost

Bazen, teretana i igraonica

Prvoklasna oprema

Video nadzor i smart sistem grejanja

Parking i punjač

Ušteda energije

Kupovina bez provizije

Odlična lokacija sa sjajnim pogledom

Wellness & Spa

Ostava i vešeraj za svaki apartman

KVADRATURA APARTMANA

50.08 -(3%)= 48.57m2

Preuzmi PDF
Hodnik 3.65
Kupatilo 6.82
Spavaća soba 12.90
Dnevna soba + niša 23.54
Terasa 3.17

Nemanja Šćepanović

+381 (0)64 036 00 00

„Golden Panorama“ se nalazi na padini zlatiborskog naselja Potoci, na 1030m nadmorske visine. U mirnoj i ne tako naseljenoj zoni ovog turističkog mesta, u blizini naselja Tajna, kao i novoizgrađene autobuske stanice, udaljene najviše 10 minuta lagane šetnje, što pogoduje izdavanju apartmana. Objekat je okružen livadama, planinskim potocima i pešačkim stazama, iz čijih apartmana se pruža pogled na prelepe planinske vrhove Čigotu i Tornik. Izdvojen od buke i urbanosti, ali dovoljno blizu svim sadržajima strogog centra Zlatibora, „Golden Panorama“ je idealno mesto za ljubitelje prirode, koji će ovde udisati zdrav, čist vazduh, koji garantuje zlatiborska ruža vetrova.

O NAMA

Zašto baš mi?!

Golden Panorama su luksuzni apartmani odvojeni od buke i
urbanosti centra Zlatibora, ali u blizini bogate turističke ponude i sportskih sadržaja.

Kao takvi oni su idealno mesto za ljubitelje prirode, koji se ne odriču udobnosti i komfora.

ZATRAŽITE PONUDU!
PONUDA APARTMANA

Zakažite termin

*Popunjavanjem ove kontakt forme saglasni ste da „Kabex Invest“, kao investitor i zastupnik prodaje, može da koristi i obrađuje vaše podatke u skladu sa važećom politikom privatnosti. Ostavljanjem svog broja telefona i mejl adrese potvrđujete da „Kabex Invest“ može da vas pozove u vezi sa ponudom sa ovog sajta, kao i da vam ubuduće, putem elektronskih poruka, šalje obaveštenja o svojim novim projektima.

Za sve informacije u vezi sa projektom „Golden Panorama“ i kupovinom apartmana, slobodno nas pozovite. Rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja. Takođe nas možete kontaktirati i zakazati razgledanje apartmana popunjavanjem kontakt forme. Odgovorićemo vam u što kraćem roku.

Ili nas direktno kontaktirajte na sledeći način:

info@goldenpanorama.rs
064 / 036 00 00
064 / 039 00 00
031 / 690 013
031 / 690 014

PRODAJA
Radno vreme:
Ponedeljak – Subota
od 9 do 17h

ADRESA
Alekse Popovića 3
31315 Zlatibor

NEMAČKA
Weststraße 8, 13405 Berlin
Telefon: +491639112371

Zapratite nas