Project Description

Apartman „Sky High“

ZATRAŽITE PONUDU!
PONUDA APARTMANA

Opis apartmana

Garantujemo da je iz apartmana „Sky High“ ubedljivo najlepši pogled od svih u objektu. Smešten iznad „Tornik“ apartmana, na samom vrhu objekta, pogled sa njegove terase pruža se preko četinara i planinskih proplanaka, pa sve do Tornika, gde se sastavljaju nebo i vrh Zlatibora.

To je pogled koji oduševljava i koji će, ukoliko ovaj apartman budete izdavali, sigurno podići njegovu cenu.

Međutim, i bez pogleda s terase „Sky High“ apartman bi vam se sigurno dopao. U prvom delu je otvoreni kuhinjsko-dnevni deo, koji će razdvajati trpezarijski sto i stolice. Kuhinja je od ulaznih vrata odmah levo, a spavaća soba desno, u nju se ulazi kroz degažman za sobu i kupatilo. Time su mir, tišina i privatnost zagarantovani.

Osim dobrog rasporeda prostorija i dosta prirodnog svetla i ovaj apartman odlikuje skupocena keramika, topli hrastov parket, vrhunska stolarija i odlična toplotna i zvučna izolacija nemačkog kvaliteta.

Apartman „Sky High“ ima 48.49 m2 i savršen je za porodice, parove i grupe prijatelje.

Sadržaj apartmana

Komforni luksuzni apartmani

Lift i rampa

Investicija u budućnost

Bazen, teretana i igraonica

Prvoklasna oprema

Video nadzor i smart sistem grejanja

Parking i punjač

Ušteda energije

Kupovina bez provizije

Odlična lokacija sa sjajnim pogledom

Wellness & Spa

Ostava i vešeraj za svaki apartman

KVADRATURA APARTMANA

48.49 -(3%)= 47.04m

Preuzmi PDF
Hodnik 1,56
Kupatilo 5,51
Dnevna soba + niša 28,86
Spavaća soba 9,89
Terasa 2,81

Nemanja Šćepanović

+381 (0)64 036 00 00

„Golden Panorama“ se nalazi na padini zlatiborskog naselja Potoci, na 1030m nadmorske visine. U mirnoj i ne tako naseljenoj zoni ovog turističkog mesta, u blizini naselja Tajna, kao i novoizgrađene autobuske stanice, udaljene najviše 10 minuta lagane šetnje, što pogoduje izdavanju apartmana. Objekat je okružen livadama, planinskim potocima i pešačkim stazama, iz čijih apartmana se pruža pogled na prelepe planinske vrhove Čigotu i Tornik. Izdvojen od buke i urbanosti, ali dovoljno blizu svim sadržajima strogog centra Zlatibora, „Golden Panorama“ je idealno mesto za ljubitelje prirode, koji će ovde udisati zdrav, čist vazduh, koji garantuje zlatiborska ruža vetrova.

O NAMA

Zašto baš mi?!

Golden Panorama su luksuzni apartmani odvojeni od buke i
urbanosti centra Zlatibora, ali u blizini bogate turističke ponude i sportskih sadržaja.

Kao takvi oni su idealno mesto za ljubitelje prirode, koji se ne odriču udobnosti i komfora.

ZATRAŽITE PONUDU!
PONUDA APARTMANA

Zakažite termin

*Popunjavanjem ove kontakt forme saglasni ste da „Kabex Invest“, kao investitor i zastupnik prodaje, može da koristi i obrađuje vaše podatke u skladu sa važećom politikom privatnosti. Ostavljanjem svog broja telefona i mejl adrese potvrđujete da „Kabex Invest“ može da vas pozove u vezi sa ponudom sa ovog sajta, kao i da vam ubuduće, putem elektronskih poruka, šalje obaveštenja o svojim novim projektima.

Za sve informacije u vezi sa projektom „Golden Panorama“ i kupovinom apartmana, slobodno nas pozovite. Rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja. Takođe nas možete kontaktirati i zakazati razgledanje apartmana popunjavanjem kontakt forme. Odgovorićemo vam u što kraćem roku.

Ili nas direktno kontaktirajte na sledeći način:

info@goldenpanorama.rs
064 / 036 00 00
064 / 039 00 00
031 / 690 013
031 / 690 014

PRODAJA
Radno vreme:
Ponedeljak – Subota
od 9 do 17h

ADRESA
Alekse Popovića 3
31315 Zlatibor

NEMAČKA
Weststraße 8, 13405 Berlin
Telefon: +491639112371

Zapratite nas