Pitanja2024-04-19T19:00:37+00:00

FAQ

Najčešče postavljana pitanja u vezi sa našim apartmanima

„Golden Panorama“ se nalazi na padini zlatiborskog naselja Potoci, na 1030m nadmorske visine. U mirnoj i ne tako naseljenoj zoni ovog turističkog mesta, u blizini naselja Tajna, kao i novoizgrađene autobuske stanice, udaljene najviše 10 minuta lagane šetnje, što pogoduje izdavanju apartmana. Objekat je okružen livadama, planinskim potocima i pešačkim stazama, iz čijih apartmana se pruža pogled na prelepe planinske vrhove Čigotu i Tornik. Izdvojen od buke i urbanosti, ali dovoljno blizu svim sadržajima strogog centra Zlatibora, „Golden Panorama“ je idealno mesto za ljubitelje prirode, koji će ovde udisati zdrav, čist vazduh, koji garantuje zlatiborska ruža vetrova.

Na svakom spratu se nalazi po 10 apartmana koji su tipski na svakom spratu. Najmanji stan po kvadraturi je garsonjera, najveći je sa dve odvojene spavaće sobe, dok su stanovi između sa odvojenom spavaćom sobom.

Postoji mogućnost kompletnog opremanja apartmana. Potencijalni kupci mogu dobiti 3D prikaz apartmana, kompletno rešenje dizajnera enterijera, a svoj apartman možete urediti i u dogovoru sa arhitektom. U svaki apartman možemo ugraditi klima uređaje. Na lux etaži u potkrovlju nudimo i mogućnost ugradnje kamina.
Smart sistem grejanja ćemo vam najlakše objasniti na jednostavnom primeru. Zamislite zlatiborsku zimu kada se temperature spuštaju i do -20°C, a vi planirate da dođete u svoj apartman. Uz smart sistem grejanja ćete pomoću mobilnog telefona uključiti grejanje kada krenete, podesiti željenu temperaturu i dok stignete na Zlatibor dočekaće vas ugrejani, topli apartman. Dakle, smart sistem grejanja podrazumeva da sami kontrolišete svoju potrošnju, da podešavate temperaturu u apartmanu, kao to i kada će grejanje da radi, a kada ne. Svaki apartman ima svoj ugradni kotao, koji se nalazi u zidu i ne zauzima prostor. Radijatori su aluminijumski, pružaju dodatnu lepotu ambijentu i ogledaju se u jednostavnom dizajnu. S obzirom na odličnu spoljnu i unutrašnju izolaciju objekta, kao i na kvalitetnu stolariju i termoizolacione roletne, smart sistem grejanja je veoma efikasan, a gubitak toplote je sveden na minimum.
Objekat je obezbeđen interfonom i video nadzorom. U „direktan prenos“ video nadzora sa spoljne strane objekta možete pristupiti putem mobilne aplikacije. Svaki apartman ima i mini displej koji gleda na ulazna vrata objekta, preko koga možete videti ko vam zvoni na interfon. Apartmani su obezbeđeni i sigurnosnim vratima, kao najvećim vidom zaštite.
U pogledu važećih propisa iz oblasti bezbednosti od požara, objekat se klasifikuje u kategoriju V2. Pri gradnji su korišćeni odgovarajući izolacioni materijali, koji zadovoljavaju standarde pomenute kategorije. Na propisanim mestima su postavljeni i protivpožarni aparati, u skladu sa zakonom.
Sama pozicija objekta u odnosu na ulicu je takva da je zaklonjen od ulične buke. Međutim, zbog potpunog mira i tišine zvučni komfor je ostvaren kvalitetnim spoljašnjim izolacionim materijalima i stolarijom. Dodatna zaštita od buke postignuta je korišćenjem preporučenog sloja zvučne izolacije između pojedinačnih stambenih jedinica i drugih celina u objektu.
Apsolutno! Termički komfor zimi je obezbeđen odgovarajućim smart sistemom grejanja i klimatizacije sa kvalitetnom regulacijom. Grejani deo objekta podeljen je u dve grejne zone, pri čemu Zonu 1 čini stambeni deo objekta sa temperaturnim režimom 20°C zimi i 26°C leti, dok zonu 2 čini SPA centar sa temperaturnim režimom 22°C zimi 26°C leti.
Naravno! Uz kupovinu apartmana dobijate i parking mesto. Svako parking mesto ispred objekta je numerisano, tako da ne morate brinuti hoće li biti slobodno.

Korišćenje svih sadržaja u Golden Panorama objektu, uključujući wellness i spa potpuno je besplatno za vlasnike apartmana i njihove goste. Možete ih koristiti kad god poželite, koliko god puta hoćete.

Svi sadržaji su namenjeni za osobe koje borave u objektu, dok je njihovo korišćenje besplatno za vlasnike objekta i njihove goste. Osim za rekreaciju, prostor oko bazena može biti sjajno mesto za večernje zabave.

Ostava u suterenu je odlična za držanje sanki, skija, bicikala, električnih trotineta, zimske opreme i svih onih kabastih stvari za koje ne želite da zauzimaju prostor u apartmanu. Dobra je i za čuvanje zimnice, ukoliko na Zlatiboru provodite duže vreme. Za bezbednost svojih stvari ne brinite, svaki stan ima svoju ostavu, tako da uz nju dobijate i ključ, a ceo objekat je osiguran kamerama.
Možete kupiti i apartman u izgradnji. Ukoliko se kupuje apartman u izgradnji potpisuje se ugovor o kupoprodaji, po kojoj se kupac obavezuje da izvršava uplate po dogovorenoj dinamici, a investitor da objekat završi u garantovanom roku.

O NAMA

Zašto baš mi?!

Golden Panorama su luksuzni apartmani odvojeni od buke i
urbanosti centra Zlatibora, ali u blizini bogate turističke ponude i sportskih sadržaja.

Kao takvi oni su idealno mesto za ljubitelje prirode, koji se ne odriču udobnosti i komfora.

Zakažite termin

*Popunjavanjem ove kontakt forme saglasni ste da „Kabex Invest“, kao investitor i zastupnik prodaje, može da koristi i obrađuje vaše podatke u skladu sa važećom politikom privatnosti. Ostavljanjem svog broja telefona i mejl adrese potvrđujete da „Kabex Invest“ može da vas pozove u vezi sa ponudom sa ovog sajta, kao i da vam ubuduće, putem elektronskih poruka, šalje obaveštenja o svojim novim projektima.

Za sve informacije u vezi sa projektom „Golden Panorama“ i kupovinom apartmana, slobodno nas pozovite. Rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja. Takođe nas možete kontaktirati i zakazati razgledanje apartmana popunjavanjem kontakt forme. Odgovorićemo vam u što kraćem roku.

Ili nas direktno kontaktirajte na sledeći način:

info@goldenpanorama.rs
064 / 036 00 00
064 / 039 00 00
031 / 690 013
031 / 690 014

PRODAJA
Radno vreme:
Ponedeljak – Subota
od 9 do 17h

ADRESA
Alekse Popovića 3
31315 Zlatibor

NEMAČKA
Weststraße 8, 13405 Berlin
Telefon: +491639112371

Zapratite nas

Go to Top