Lokacija apartmana2022-07-25T07:11:12+00:00

Gde se nalazimo?

Izgled i stanje nekretnine, cena i naravno lokacija presudni su pri kupovini apartmana na Zlatiboru. Osluškujući tržište shvatili smo da ljudi žele smeštaj u prirodi, ali blizu pogodnosti urbanog života. Zato smo za izgradnju „Golden Panorame“ pronašli savršenu lokaciju.

Unapređuju kvalitet života

Apartmani na Zlatiboru „Golden Panorama“ idealno su mesto za mirno opuštanje na čistom i svežem vazduhu. Mogu biti vaša polazna tačka ka poznatim turističkim lokalitetima ili restoranima koje krasi bogata gastronomska ponuda Zapadne Srbije.

Do okolnih planinskih vrhova vode duge pešačke staze, a one malo kraće rezervisane su za rutu ka uzbudljivom noćnom životu strogog centra Zlatibora.

Naši „Golden Panorama“ apartmani na Zlatiboru pružaju brojne mogućnosti. Okruženi su livadama, pašnjacima, planinskim potocima. S njihovih terasa se pružaju predivni pogledi na planinske vrhove Tornik i Čigotu i valoviti krajolik ispunjen brojnim brežuljcima i borovom šumom.

Smešten na ruži vetrova objekat „Golden Panorama“ pravo je mesto za unapređenje Vašeg zdravlja i kvaliteta života.

Izdvojeni od vreve, ali blizu za žurku

Apartmani na Zlatiboru „Golden Panorama“ nalaze se na padini zlatiborskog naselja Potoci, u blizni naselja Tajna. Izgrađeni na 1300m nadmorske visine, sjajni su za ljubitelje prirode. Izdvojeni od vreve urbanog Zlatibora, „Golden Panorama“ apartmani su ipak dovoljno blizu svim sadržajima koje iziskuje lagodan život. Nalaze se u blizini novoizgrađene autobuske stanice i marketa, pa su odličan izbor ukoliko planirate da izdajete svoj apartman. Nisu daleko ni od kafića, restorana, ski staze, tržnog centra, a po potrebi ni od dežurnog lekara. Prijaće vam lagana svakodnevna šetnja od „Golden Panorame“ do strogog centra Zlatibora, a zabavu za celu porodicu pronaći ćete u zlatiborskom „Dino parku“.

Pet izleta za savršen dan

Apartmani na Zlatiboru „Golden Panorama“ na odličnoj su poziciji za jednodnevne izlete. Ukoliko odlučite da se provozate „Gold Gondolom“ i sa visine pogledate lepote Zlatibora, znajte da i do nje možete stići pešice, iz nekoliko pravaca, različitim, ali uzbudljivim pešačkim stazama. Ako volite seoski turizam nećete mnogo putovati do „Starog sela“ u Sirogojnu, svega 22 kilometra, koliko treba i do vodopada u Gostilju. Popularno izletište Vodice i kaubojski grad „El Paso“ koji se tu nalazi sasvim su blizu, manje od 15 minuta vožnje kolima. Nešto dalje je atraktivni „zip lajn“ u Ljubišu. U ovom poznatom zlatiborskom selu, osim doze adrenalina, možete probati i svežu pastrmku.

Pešačke staze i planinski vrhovi oko vašeg apartmana

Apartmani na Zlatiboru „Golden Panorama“ nalaze se na atraktivnom mestu za ljubitelje planinarenja. Objekat je odlična polazna tačka za početnike bez mnogo kondicije, kao i za iskusne planinare kojima ni uspon na Tornik, najviši vrh Zlatibora, ne predstavlja problem.

Od planinskih vrhova najbliži je Crni vrh, do koga ima oko jedan kilometar. Sa ove prelepe visoravni pogled se prvo spušta na borovu šumu, a potom i na divnu okolinu.

Svega dva kilometra vas deli do vidikovca Gradina. Za njega kažu da je najlepši u jesen, kada se prelivaju zlatno crvene boje listopadnog drveća i zelena boja četinara. Pešačka staza do „Spomenika“ je za nijansu duža. Šetaćete oko 45 minuta.

Za planinarenje do Čigote se dobro pripremite. Prvo vas čeka dvadesetominutna vožnja automobilom, a potom skoro šest kilometara uspona, za koje, prema iskustvima turista, u oba smera treba oko tri sata. Ali vredi jer ovaj pogled zaista oduzima dah.

Na „osvajanje“ Tornika idite samo ako ste u solidnoj kondiciji. Trasirana 1983. godine, staza sa Zlatibora, preko Tornika, do Vodica ima 22 kilometra, dobro je uređena i spada u srednje teške. Da prevalite ovaj devet sati dug pešački put pomoći će vam čak tri usputna izvora čiste vode. Povratiće vam snagu, a vi ćete se na kraju dana puni utisaka vratiti u svoj „Golden Panorama“ apartman.

„Golden Panorama“ se nalazi na padini zlatiborskog naselja Potoci, na 1030m nadmorske visine. U mirnoj i ne tako naseljenoj zoni ovog turističkog mesta, u blizini naselja Tajna, kao i novoizgrađene autobuske stanice, udaljene najviše 10 minuta lagane šetnje, što pogoduje izdavanju apartmana. Objekat je okružen livadama, planinskim potocima i pešačkim stazama, iz čijih apartmana se pruža pogled na prelepe planinske vrhove Čigotu i Tornik. Izdvojen od buke i urbanosti, ali dovoljno blizu svim sadržajima strogog centra Zlatibora, „Golden Panorama“ je idealno mesto za ljubitelje prirode, koji će ovde udisati zdrav, čist vazduh, koji garantuje zlatiborska ruža vetrova.

OSTALE AKTUELNOSTI

Naše ostale aktuelnosti…

O NAMA

Zašto baš mi?!

Golden Panorama su luksuzni apartmani odvojeni od buke i
urbanosti centra Zlatibora, ali u blizini bogate turističke ponude i sportskih sadržaja.

Kao takvi oni su idealno mesto za ljubitelje prirode, koji se ne odriču udobnosti i komfora.

Zakažite termin

*Popunjavanjem ove kontakt forme saglasni ste da „Kabex Invest“, kao investitor i zastupnik prodaje, može da koristi i obrađuje vaše podatke u skladu sa važećom politikom privatnosti. Ostavljanjem svog broja telefona i mejl adrese potvrđujete da „Kabex Invest“ može da vas pozove u vezi sa ponudom sa ovog sajta, kao i da vam ubuduće, putem elektronskih poruka, šalje obaveštenja o svojim novim projektima.

Za sve informacije u vezi sa projektom „Golden Panorama“ i kupovinom apartmana, slobodno nas pozovite. Rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja. Takođe nas možete kontaktirati i zakazati razgledanje apartmana popunjavanjem kontakt forme. Odgovorićemo vam u što kraćem roku.

Ili nas direktno kontaktirajte na sledeći način:

info@goldenpanorama.rs
064 / 036 00 00
064 / 039 00 00
031 / 690 013
031 / 690 014

PRODAJA
Radno vreme:
Ponedeljak – Subota
od 9 do 17h

ADRESA
Alekse Popovića 3
31315 Zlatibor

NEMAČKA
Weststraße 8, 13405 Berlin
Telefon: +491639112371

Zapratite nas

Go to Top