Investitor2024-04-19T19:01:23+00:00

Investitor – o nama

Mi smo građevinska firma Kabex Invest, investitor „Golden Panorama 2“ apartmana, koju čine ljudi iz zlatiborskog kraja. Izgradnja stambeno-poslovnih objekata naša je specijalnost, u čemu imamo ogromno iskustvo u Nemačkoj, koje sada prenosimo na Zlatibor. Poznati smo po tome što u svom radu koristimo najbolje, ekološke materijale i uvek ispoštujemo ugovorom zagarantovane rokove.

Šta predstavlja „nemački kvalitet“?

Naša želja je da vam pokažemo šta u pravom smislu reči znači fraza „nemački kvalitet“. Znanje i iskustvo sticali smo širom Nemačke na gradnji brojnih stambeno-poslovnih objekata. Sve do sada naučeno primenili smo na „Golden Panorama 2“ apartmanima.

„Nemački kvalitet“ objekta „Golden Panorama 2“ osim kvaliteta gradnje, podrazumeva i vaš potpuni komfor. S namerom smo birali lokaciju koja je odvojena od buke i urbanosti centra Zlatibora, ali ipak dovoljno blizu bogate turističke ponude i sportskih sadržaja. Time vam garantujemo potpuni odmor, bez
odricanja od pogodnosti koje pruža urbana sredina.

Materijali koje smo koristili

Primena materijala vrhunskog kvaliteta je postulat našeg poslovanja. Svi stambeno-poslovni objekti koje gradimo poseduju pasoše energetske efikasnosti.

Termoizolacija na „Golden Panorama 2“ objektu efikasno čuva toplotu, zvučna izolacija garantuje tišinu, keramičke pločice su dugovečne, a stolarija fantastična.

Svaki apartman u „Golden Panorama“ ponudi opremljen je prvoklasnim „Lamar“ rustik hrastovim parketom. U kupatila i kuhinje postavljena je višestruko nagrađivana vrhunska italijanska keramika „Mutina“ i „Florin“, a kupatila su opremljena premijum italijanskim sanitarijama „Catalano“.

Za uštedu električne energije do čak 25% korišćeni su Ariston Velis EVO plus EU WiFi bojleri sa smart upravljanjem putem pametnog telefona. Odlikuje ih ekskluzivni italijanski dizajn, kao i elegantno brušena prednja ploča od metala.

Za grejanje smo koristili u zid ugradne kotlove, koji ne zauzimaju prostor i koje ima svaka jedinica, a kojima se upravlja putem mobilne aplikacije. Aluminijumski radijatori jednostavnog dizajna daju dodatnu lepotu ambijentu.

Aluminijumska stolarija postavljena u objekat sačinjena je od kombinacije drvo-aluminijum i staklenih ograda. Na prozore su postavljene termoizolacione aluminijumske roletne, čije je podizanje i spuštanje elektronsko.

Dajemo li garanciju?

Kupovina „Golden Panorama 2“ apartmana je apsolutno sigurna. „Kabex Invest“ daje garanciju od dve godine na izvođenje radova, a garanciju dobijate i na opremu u apartmanu.

Konkretno, garancija koju daje proizvođač Ariston Velis EVO plus EU WiFi bojlera se nasleđuje sa nas kao investitora na kupca apartmana i traje pet godina.

Možete li apartman kupiti direktno od nas?

10%

Možete! Apartmane možete rezervisati već sada i pri rezervaciji platiti svega 10% ukupne vrednosti.

2%

Kupovinu direktno od investitora smo obezbedili za najbrže kupce. Time izbegavate plaćanje provizije posredniku, odnosno agenciji za nekretnine, u iznosu od, prosečno, 2% vrednosti apartmana.

2,5%

S obzirom da apartmane gradi pravno lice, kupci su oslobođeni poreza na prenos apsolutnih prava u iznosu od 2,5%.

10%

Možete ih kupiti i putem stambenog kredita. Kupcima kojima je ovo prva nekretnina sledi povraćaj PDV-a u iznosu od 10%.

Šta dobijate kupovinom „Golden Panorama“ apartmana?

Kupovinom „Golden Panorama“ apartmana ostvarujete brojne benefite u pogledu kvaliteta života, bilo da na Zlatiboru želite da živite, da u apartmanu boravite samo povremeno ili da ga izdajete.

Smart sistem grejanja

Smart sistem grejanja, koji omogućava da uvek uđete u topao apartman, i ušteda energije među ključnim su pogodnostima koje dobijate.

Eco-friendly

Eco-friendly, kvalitetni materijali i prvoklasni oprema i kupatilske sanitarije garantuju vam da godinama nećete morati da ulažete u svoj apartman. Mogućnost izdavanja apartmana donosi vam prihod, kojim možete povratiti uloženi novac, a kasnije i zarađivati.

Čist vazduh

Ne treba zaboraviti ni brojne zdravstvene pogodnosti čestog boravka na svežem vazduhu, duge šetnje i odmor duše i tela u prirodi.

Dobra investicija

Zbog svega toga volimo da kažemo da je posedovanje „Golden Panorama“ apartmana na Zlatiboru dobra investicija u budućnost.

„Golden Panorama“ se nalazi na padini zlatiborskog naselja Potoci, na 1030m nadmorske visine. U mirnoj i ne tako naseljenoj zoni ovog turističkog mesta, u blizini naselja Tajna, kao i novoizgrađene autobuske stanice, udaljene najviše 10 minuta lagane šetnje, što pogoduje izdavanju apartmana. Objekat je okružen livadama, planinskim potocima i pešačkim stazama, iz čijih apartmana se pruža pogled na prelepe planinske vrhove Čigotu i Tornik. Izdvojen od buke i urbanosti, ali dovoljno blizu svim sadržajima strogog centra Zlatibora, „Golden Panorama“ je idealno mesto za ljubitelje prirode, koji će ovde udisati zdrav, čist vazduh, koji garantuje zlatiborska ruža vetrova.

O NAMA

Zašto baš mi?!

Golden Panorama su luksuzni apartmani odvojeni od buke i
urbanosti centra Zlatibora, ali u blizini bogate turističke ponude i sportskih sadržaja.

Kao takvi oni su idealno mesto za ljubitelje prirode, koji se ne odriču udobnosti i komfora.

Zakažite termin

*Popunjavanjem ove kontakt forme saglasni ste da „Kabex Invest“, kao investitor i zastupnik prodaje, može da koristi i obrađuje vaše podatke u skladu sa važećom politikom privatnosti. Ostavljanjem svog broja telefona i mejl adrese potvrđujete da „Kabex Invest“ može da vas pozove u vezi sa ponudom sa ovog sajta, kao i da vam ubuduće, putem elektronskih poruka, šalje obaveštenja o svojim novim projektima.

Za sve informacije u vezi sa projektom „Golden Panorama“ i kupovinom apartmana, slobodno nas pozovite. Rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja. Takođe nas možete kontaktirati i zakazati razgledanje apartmana popunjavanjem kontakt forme. Odgovorićemo vam u što kraćem roku.

Ili nas direktno kontaktirajte na sledeći način:

info@goldenpanorama.rs
064 / 036 00 00
064 / 039 00 00
031 / 690 013
031 / 690 014

PRODAJA
Radno vreme:
Ponedeljak – Subota
od 9 do 17h

ADRESA
Alekse Popovića 3
31315 Zlatibor

NEMAČKA
Weststraße 8, 13405 Berlin
Telefon: +491639112371

Zapratite nas

Go to Top