Investitor2022-07-25T07:35:44+00:00

Investitor – o nama

Mi smo građevinska firma Kabex Invest, investitor „Golden Panorama“ apartmana, koju čine ljudi iz zlatiborskog kraja. Izgradnja stambeno-poslovnih objekata naša je specijalnost, u čemu imamo ogromno iskustvo u Nemačkoj, koje sada prenosimo na Zlatibor. Poznati smo po tome što u svom radu koristimo najbolje, ekološke materijale i uvek ispoštujemo ugovorom zagarantovane rokove.

Šta predstavlja „nemački kvalitet“?

Naša želja je da vam pokažemo šta u pravom smislu reči znači fraza „nemački kvalitet“. Znanje i iskustvo sticali smo širom Nemačke na gradnji brojnih stambeno-poslovnih objekata. Sve do sada naučeno primenili smo na „Golden Panorama“ apartmanima.

„Nemački kvalitet“ objekta „Golden Panorama“ osim kvaliteta gradnje, podrazumeva i vaš potpuni komfor. S namerom smo birali lokaciju koja je odvojena od buke i urbanosti centra Zlatibora, ali ipak dovoljno blizu bogate turističke ponude i sportskih sadržaja. Time vam garantujemo potpuni odmor, bez odricanja od pogodnosti koje pruža urbana sredina.

Materijali koje smo koristili

Primena materijala vrhunskog kvaliteta je postulat našeg poslovanja. Svi stambeno-poslovni objekti koje gradimo poseduju pasoše energetske efikasnosti.

Termoizolacija na „Golden Panorama“ objektu efikasno čuva toplotu, zvučna izolacija garantuje tišinu, parket i pločice su dugovečni, a stolarija fantastična.

Svaki apartman u „Golden Panorama“ ponudi opremljen je prvoklasnim „Lamar“ rustik hrastovim parketom. U kupatila i kuhinje postavljena je višestruko nagrađivana vrhunska italijanska keramika „Mutina“ i „Florin“, a kupatila su opremljena premijum italijanskim sanitarijama „Catalano“.

Za uštedu električne energije do čak 25% korišćeni su Ariston Velis EVO plus EU WiFi bojleri sa smart upravljanjem putem pametnog telefona. Odlikuje ih ekskluzivni italijanski dizajn, kao i elegantno brušena prednja ploča od metala.

Za grejanje smo koristili u zid ugradne kotlove, koji ne zauzimaju prostor i koje ima svaka jedinica, a kojima se upravlja putem mobilne aplikacije. Aluminijumski radijatori jednostavnog dizajna daju dodatnu lepotu ambijentu.

Aluminijumska stolarija postavljena u objekat sačinjena je od kombinacije drvo-aluminijum i staklenih ograda. Na prozore su postavljene termoizolacione aluminijumske roletne, čije je podizanje i spuštanje elektronsko.

Dajemo li garanciju?

Kupovina „Golden Panorama“ apartmana je apsolutno sigurna. „Kabex Invest“ daje garanciju od DVE godine na izvođenje radova, a garanciju dobijate i na opremu u apartmanu.

Konkretno, garancija koju daje proizvođač Ariston Velis EVO plus EU WiFi bojlera se nasleđuje sa nas kao investitora na kupca apartmana i traje pet godina.

Možete li apartman kupiti direktno od nas?

10%

Možete! Apartmane možete rezervisati već sada i pri rezervaciji platiti svega 10% ukupne vrednosti.

2%

Kupovinu direktno od investitora smo obezbedili za najbrže kupce. Time izbegavate plaćanje provizije posredniku, odnosno agenciji za nekretnine, u iznosu od, prosečno, 2% vrednosti apartmana.

2,5%

S obzirom da apartmane gradi pravno lice, kupci su oslobođeni poreza na prenos apsolutnih prava u iznosu od 2,5%.

10%

Možete ih kupiti i putem stambenog kredita. Kupcima kojima je ovo prva nekretnina sledi povraćaj PDV-a u iznosu od 10%.

Šta dobijate kupovinom „Golden Panorama“ apartmana?

Kupovinom „Golden Panorama“ apartmana ostvarujete brojne benefite u pogledu kvaliteta života, bilo da na Zlatiboru želite da živite, da u apartmanu boravite samo povremeno ili da ga izdajete.

Smart sistem grejanja

Smart sistem grejanja, koji omogućava da uvek uđete u topao apartman, i ušteda energije među ključnim su pogodnostima koje dobijate.

Eco-friendly

Eco-friendly, kvalitetni materijali i prvoklasni oprema i kupatilske sanitarije garantuju vam da godinama nećete morati da ulažete u svoj apartman. Mogućnost izdavanja apartmana donosi vam prihod, kojim možete povratiti uloženi novac, a kasnije i zarađivati.

Čist vazduh

Ne treba zaboraviti ni brojne zdravstvene pogodnosti čestog boravka na svežem vazduhu, duge šetnje i odmor duše i tela u prirodi.

Dobra investicija

Zbog svega toga volimo da kažemo da je posedovanje „Golden Panorama“ apartmana na Zlatiboru dobra investicija u budućnost.

„Golden Panorama“ se nalazi na padini zlatiborskog naselja Potoci, na 1030m nadmorske visine. U mirnoj i ne tako naseljenoj zoni ovog turističkog mesta, u blizini naselja Tajna, kao i novoizgrađene autobuske stanice, udaljene najviše 10 minuta lagane šetnje, što pogoduje izdavanju apartmana. Objekat je okružen livadama, planinskim potocima i pešačkim stazama, iz čijih apartmana se pruža pogled na prelepe planinske vrhove Čigotu i Tornik. Izdvojen od buke i urbanosti, ali dovoljno blizu svim sadržajima strogog centra Zlatibora, „Golden Panorama“ je idealno mesto za ljubitelje prirode, koji će ovde udisati zdrav, čist vazduh, koji garantuje zlatiborska ruža vetrova.

OSTALE AKTUELNOSTI

Naše ostale aktuelnosti…

O NAMA

Zašto baš mi?!

Golden Panorama su luksuzni apartmani odvojeni od buke i
urbanosti centra Zlatibora, ali u blizini bogate turističke ponude i sportskih sadržaja.

Kao takvi oni su idealno mesto za ljubitelje prirode, koji se ne odriču udobnosti i komfora.

Zakažite termin

*Popunjavanjem ove kontakt forme saglasni ste da „Kabex Invest“, kao investitor i zastupnik prodaje, može da koristi i obrađuje vaše podatke u skladu sa važećom politikom privatnosti. Ostavljanjem svog broja telefona i mejl adrese potvrđujete da „Kabex Invest“ može da vas pozove u vezi sa ponudom sa ovog sajta, kao i da vam ubuduće, putem elektronskih poruka, šalje obaveštenja o svojim novim projektima.

Za sve informacije u vezi sa projektom „Golden Panorama“ i kupovinom apartmana, slobodno nas pozovite. Rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja. Takođe nas možete kontaktirati i zakazati razgledanje apartmana popunjavanjem kontakt forme. Odgovorićemo vam u što kraćem roku.

Ili nas direktno kontaktirajte na sledeći način:

info@goldenpanorama.rs
064 / 036 00 00
064 / 039 00 00
031 / 690 013
031 / 690 014

PRODAJA
Radno vreme:
Ponedeljak – Subota
od 9 do 17h

ADRESA
Alekse Popovića 3
31315 Zlatibor

NEMAČKA
Weststraße 8, 13405 Berlin
Telefon: +491639112371

Zapratite nas

Go to Top