Apartman „Green Hill”

Beschreibung der Wohnung

„Green Hill“ je na prvi pogled neobičan jer nema nikakav ulazni hodnik. Specifičan po tome što se s vrata direktno ulazi u nišu i trpezariju, u čijem je nastavku dnevna soba.

Iako ima 39.81 m2 i u ovom tipu apartmana može boraviti više ljudi, a da ne ometaju jedni druge. Kao i kod „Sunset View“ stana, spavaća soba je u drugom delu u odnosu na dnevnu. Od nje je odvojena degažmanom, koji je s druge strane povezuje s kupatilom. Time je postignuta dodatna intimnost korisnicima tih prostorija.

Ukoliko vaš izbor bude baš ovaj tip apartmana znajte da ćete imati prilike da se često u potpunosti prepuštate čarima dugotrajnog kupanja u đakuziju, bez potrebe da se skrivate ili brzo oblačite ukoliko neko sedi u dnevnoj sobi.

Iskoristite tu mogućnost i ovaj apartman kupite direktno od investitora već danas!

Inhalt der Wohnung

Komfortable, luxuriöseApartments

Aufzug und Rampe

Investition in Zukunft

Schwimmbad, Fitnesssaal und Spielplatz

Videoüberwachung und intelligentes Heizsystem

die Garage

Energieeffizienz

Kauf auf Kredit ohne Provision

Attraktive Lage mit exquisitem Blick

Wellness / SPA

Apartman Green Hill Plan Stana - Golden Panorama 2 - Prodaja Lux Apartmana Zlatibor - Direktno od Investitora

INSGESAMT QUADRATMETER

39.81 – (3%) = 38.62 qm

Hodnik 2,33 qm
Kupatilo 4,12 qm
Spavaća soba 9,76 qm
Dnevna soba + niša 23,41 qm
Terasa 2,52 qm

„Golden Panorama“ se nalazi na padini zlatiborskog naselja Potoci, na 1030m nadmorske visine. U mirnoj i ne tako naseljenoj zoni ovog turističkog mesta, u blizini naselja Tajna, kao i novoizgrađene autobuske stanice, udaljene najviše 10 minuta lagane šetnje, što pogoduje izdavanju apartmana. Objekat je okružen livadama, planinskim potocima i pešačkim stazama, iz čijih apartmana se pruža pogled na prelepe planinske vrhove Čigotu i Tornik. Izdvojen od buke i urbanosti, ali dovoljno blizu svim sadržajima strogog centra Zlatibora, „Golden Panorama“ je idealno mesto za ljubitelje prirode, koji će ovde udisati zdrav, čist vazduh, koji garantuje zlatiborska ruža vetrova.

O NAMA

Zašto baš mi?!

Golden Panorama su luksuzni apartmani odvojeni od buke i
urbanosti centra Zlatibora, ali u blizini bogate turističke ponude i sportskih sadržaja.

Kao takvi oni su idealno mesto za ljubitelje prirode, koji se ne odriču udobnosti i komfora.

Zakažite termin

*Popunjavanjem ove kontakt forme saglasni ste da „Kabex Invest“, kao investitor i zastupnik prodaje, može da koristi i obrađuje vaše podatke u skladu sa važećom politikom privatnosti. Ostavljanjem svog broja telefona i mejl adrese potvrđujete da „Kabex Invest“ može da vas pozove u vezi sa ponudom sa ovog sajta, kao i da vam ubuduće, putem elektronskih poruka, šalje obaveštenja o svojim novim projektima.

Za sve informacije u vezi sa projektom „Golden Panorama“ i kupovinom apartmana, slobodno nas pozovite. Rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja. Takođe nas možete kontaktirati i zakazati razgledanje apartmana popunjavanjem kontakt forme. Odgovorićemo vam u što kraćem roku.

Ili nas direktno kontaktirajte na sledeći način:

info@goldenpanorama.rs
064 / 036 00 00
064 / 039 00 00
031 / 690 013
031 / 690 014

PRODAJA
Radno vreme:
Ponedeljak – Subota
od 9 do 17h

ADRESA
Alekse Popovića 3
31315 Zlatibor

NEMAČKA
Weststraße 8, 13405 Berlin
Telefon: +491639112371

Zapratite nas