Luksuzni apartmani na Zlatiboru sa đakuzijem i spa centrom

Luksuzni apartmani na Zlatiboru sa đakuzijem i spa centrom postali su izuzetno traženi poslednjih godina. Ljudi žele apartmane, koji im uz kvalitetnu gradnju, poželjnu lokaciju, savremenu opremljenost nude i nešto više, što u svojim domovima gde inače žive obično nemaju. To „više“ su najčešće đakuzi, ali i spa centar.

Međutim, ponuda  često ne može da isprati tu potražnju, pa je posedovanje ovakvog apartmana na Zlatiboru dugoročno isplativa investicija.

Objekat „Golden Panorama“, u zlatiborskom naselju Potoci, nudi sve što tražite. Apartmane odlikuju kvalitetna gradnja, smart sistem grejanja, bojler za uštedu energije, vrhunska zvučna i toplotna izolacija, ali i video nadzor, uvek slobodno parking mesto, kao i najvažnije – đakuzi i spa centar.

Luksuzi apartmani sa spa centrom i wellness-om na Zlatiboru

Luksuzni apartmani na Zlatiboru sa spa centrom i wellnessom karakterišu „Golden Panoramu“. Savremeni wellness i spa smešteni su u prizemlju objekta i prostiru se na više od 70 kvadratnih metara.

U okviru wellness i spa centra na raspolaganju je više sadržaja:

Finska sauna

Savremeni wellness i spa centri ne mogu se zamisliti bez saune. Koriste se širom sveta za poboljšanje zdravlja, za uživanje i opuštanje.

Finska sauna, koja se nalazi u „Golden Panorami“, jedna je od najpopularnijih. Napravljena je tako da ispunjava najviše standarde kada je ovaj vid uživanja u pitanju.

U pitanju je prostorija od drveta, sa temperaturom od 70 do 100 stepeni i niskom vlažnošću vazduha od oko 10% do 15%. Ukoliko se vrelo kamenje u sauni preliva vodom vlažnost vazduha se povećava.

Finska sauna je podeljena po nivoima. Boravkom na višim klupama imaćete višu temperaturu vazduha, a na nižim nižu.

Korišćenjem finske saune u „Golden Panorami“ svom telu ćete pružiti brojne benefite. Sjajna je jer:

  • Poboljšava cirkulaciju i izgled kože – sve ćelije u telu postaju prokrvljenije i obogaćene kiseonikom, tako da koža dobija zdrav sjaj, bolji tonus i elastičnost
  • Deluje antistresno – podstiče organizam da se oslobodi napetosti
  • Odlična je za detoksikaciju organizma – usled visoke temerature telo je podstaknuto da se pojačano znoji, čime se kroz kožu izbacuju toksini nakupljeni usled hrane i pića, kozmetike, pa i spoljašnje sredine
  • Obezbeđuje hormonsku ravnotežu – finska sauna obezbeđuje uravnoteženost svih hormona. Posebno je dobra jer smanjuje kortizol (hormon stresa), a pozitivno utiče i na rad nadbubrežne žlezde
  • Štiti od prehlade – brojna istraživanja su pokazala da redovni odlasci u finsku saunu smanjuju mogućnost preglada i gripa za oko 30%
  • Smanjuje bolove u mišićima – opušta mišiće i ubrzava oporavak nakon povreda i istegnuća. Ujedno je efikasan način da se spreči upala mišića nakon teškog fizičkog rada (ili u vašem slučaju planinarenja)

Slana soba

Slana soba u „Golden Panorami“ kreirana je tako da imitira atmosferu prirodne slane pećine. Zidovi, pod i tavanica obloženi su joj solju visokog saliniteta.

Slana soba povoljno utiče na zdravlje. Odlična je jer deluje hipoalergijski i antiseptično. Dobra je u suzbijanju čestih prehlada i kašlja, upala ušiju, virusnih infekcija i alergija, rinitisa, ekcema, itd. Međutim najveće benefite osete osobe koje imaju astmu i česte bronhitise. Boravak na čistom zlatiborskom vazduhu, u kombinaciji sa boravkom u slanoj sobi, biće pun pogodak za poboljšanje zdravlja disajnih puteva.

Kako bi sama terapija u slanoj sobi imala optimalan efekat, obezbedili smo da temperatura i vlažnost vazduha budu u dozvoljenom preporučenom opsegu – temperatura od 18 do 24 stepena i vlažnost od 40% do 60%.

Hidromasažna kada

Hidromasažna kada, koja se takođe nalazi u okviru „Golden Panorame“ još je jedan način da u potpunosti opustite svoje telo tokom boravka na Zlatiboru. Veoma je popularan vid relaksacije gde god da se nalazite.

Topla voda u hidromasažnoj kadi, od oko 37 stepeni, kao i dubinska hidro i aero masaža, intenzivno opuštaju napetu muskulaturu i deluju okrepljujuće na telo i kožu. Njeni vodeni slapovi i podvodne masažne mlaznice podsiču efekat hidromasaže.

Strujanje vode deluje umirujuće, a boravak u toploj vodi i svetlosni efekti koji se prelamaju kroz vodu samo upotpunjuju ugođaj.

Relax soba sa tepidarijumima

Relax soba „Golden Panorame“ sa tepidarijumima opremljena je toplim ležaljkama od tvrdog materijala, ali udobnim za ležanje i kičmu. Preporučuje se osobama svih uzrasta i u njoj boravak nije ograničen.

Temperatura u relax sobi malo je viša od temperature tela, od 37 do 39 stepeni. Sjajna je jer se telo ne znoji, ali se maksimalno opušta. Zbog toga se preporučuje osobama koje ne vole boravak u saunama.

Svojim pozitivnim delovanjem na organizam, ali i raspoloženje, sigurno će ispuniti vaša očekivanja.

Luksuzni apartmani Zlatibor sa đakuzijem

Luksuzni apartmani Zlatibor sa đakuzijem nalaze se u čak šest apartmana „Golden Panorame“.

U pitanju su najbolji, najprostraniji apartmani objekta. Svi su smešteni u potkrovlju i sa njihovih terasa se pruža najlepši pogled.

Đakuzi je još samo jedan od razloga zbog kog bi trebalo da izaberete apartman u potkrovlju. Zahvaljujući savremenoj tehnologiji postao je sastavni deo mnogih moderno opremljenih nekretnina. Stvoren je za opuštanje i uživanje, kako samostalno, tako i u dvoje.

Benefiti apartmana sa đakuzijem

Đakuzi telu pruža mnogobrojne benefite, otkrivene još u dalekoj prošlosti. Deluje slično kao hidromasažna kada. Topla voda zagreva telo, čini da se znojimo, čime se ubrzava metabolizam, poboljšava probava i podstiče sagorevanje kalorija.

Studije su pokazale i da dnevno korišćenje đakuzija usporava starenje i pojavu bora do 20%. Ujedno usporava i „starenje“ kardiovaskularnog i respiratornog sistema.

Čak i ako se odlučite da izdajete svoj apartman, đakuzi će mu sigurno podići cenu. Nekretnine koje u svom sastavu imaju đakuzi, a izdaju se kratkoročno, na dan ili na nekoliko dana, izdaju se najbrže i donose najbržu zaradu.

Luksuzni apartmani na Zlatiboru sa đakuzijem u objektu „Golden Panorama“ su „Sky High“, „Warm and Cozy“, „Sunrise View“, „Paris Chich“, „Green Hill“ i „Sunset View“.

Svlačionice i tuševi

Wellness i spa centar u „Golden Panorami“ opremljeni su naravno i zasebnim muškim i ženskim svlačionicama. U okviru njih su tuševi, toaleti, kao i dovoljno prostora za odlaganje ličnih stvari.

Savremeno grejanje i dobra izolacija garantuju da će vam i u ovim prostorijama  boravak biti prijatan, koje god da je godišnje doba u pitanju.

Besplatno za vlasnike apartmana

Luksuzni apartmani Zlatibor, koji su svom sastavu imaju đakuzi ili wellness i spa, svakako su primamljiva investicija kako za sopstveni odmor, tako i za izdavanje.

Najbolje od svega je što je za vlasnike apartmana korišćenje wellness i spa sadržaja u „Golden Panorami“ besplatno. Možete ih koristiti kad god poželite, koliko god puta hoćete.

Ukoliko ste zainteresovani za neki od naših apartmana obavezno nam se javite.

OSTALE AKTUELNOSTI

Naše ostale aktuelnosti…

O NAMA

Zašto baš mi?!

Golden Panorama su luksuzni apartmani odvojeni od buke i
urbanosti centra Zlatibora, ali u blizini bogate turističke ponude i sportskih sadržaja.

Kao takvi oni su idealno mesto za ljubitelje prirode, koji se ne odriču udobnosti i komfora.

Zakažite termin

*Popunjavanjem ove kontakt forme saglasni ste da „Kabex Invest“, kao investitor i zastupnik prodaje, može da koristi i obrađuje vaše podatke u skladu sa važećom politikom privatnosti. Ostavljanjem svog broja telefona i mejl adrese potvrđujete da „Kabex Invest“ može da vas pozove u vezi sa ponudom sa ovog sajta, kao i da vam ubuduće, putem elektronskih poruka, šalje obaveštenja o svojim novim projektima.

Za sve informacije u vezi sa projektom „Golden Panorama“ i kupovinom apartmana, slobodno nas pozovite. Rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja. Takođe nas možete kontaktirati i zakazati razgledanje apartmana popunjavanjem kontakt forme. Odgovorićemo vam u što kraćem roku.

Ili nas direktno kontaktirajte na sledeći način:

info@goldenpanorama.rs
064 / 036 00 00
064 / 039 00 00
031 / 690 013
031 / 690 014

PRODAJA
Radno vreme:
Ponedeljak – Subota
od 9 do 17h

ADRESA
Alekse Popovića 3
31315 Zlatibor

NEMAČKA
Weststraße 8, 13405 Berlin
Telefon: +491639112371

Zapratite nas

2022-07-25T07:21:17+00:00
Go to Top