Lux apartmani Zlatibor prodaja – apsolutno isplativa investicija

Lux apartmani Zlatibor prodaja spadaju u traženije kategorije na oglasima za prodaju nekretnina poslednjih godina. Pandemija korona virusa je pokazala da je moguće raditi „od kuće“ i da nam sada dom može biti bilo gde. Uverili smo se i koliko je važno imati nekretninu van grada. Nekretninu gde je čist vazduh, gde leti nije žega, gde može da se boravi van četiri zida. Tamo gde automobil i gradski prevoz nisu neophodni, ali i gde ujedno može da se odmori u pravom smislu te reči.

Zašto kupovati lux apartmane na Zlatiboru?

Bilo da kupujete vikendicu u nekom selu ili veliki stan u gradu sigurno nećete pogrešiti. Imaćete svoj kutak za odmor ili život. Zato je kupovina apartmana na Zlatiboru, na najpopularnijoj planina u zemlji, pametno ulaganje novca. Međutim, kada su ti apartmani ujedno i luksuzni investicija je apsolutno isplativa.

„Lux apartmani Zlatibor prodaja“ treba da postanu i predmet vašeg interesovanja. U narednih 5 stavki objasnićemo vam i zbog čega je pametno da svoj novac uložite baš u ovakav tip nekretnine.

Luksuzni apartmani na Zlatiboru pružaju smeštaj za sva vemena

Ako imate luksuzni apartman na Zlatiboru rešili ste sebi smeštaj na planini zauvek. Više nikada nećete morati da plaćate skupe hotele i da svoje vreme za obedovanje uklapate po hotelskim satnicama. Ako imate svoj, apartmane za boravak na Zlatiboru nećete morati ni da tražite „na slepo“, preko oglasa.

Lične preporuke prijatelja su već druga priča, ali se i vaša očekivanja mogu razlikovati. Postoji mogućnost da ćete biti razočarani uslugom i smeštajem, pa i svoj novac smatrati bačenim. Kupovinom luksuznog apartmana na Zlatiboru to se ne može desiti.

Na Zlatibor se od Beograda stiže za oko 2 sata i četrdesetak minuta. Uskoro, kada auto-put „Miloš Veliki“ bude do kraja završen, to vreme će biti znatno kraće. Čak i ako živite u inostranstvu vikend odmor na ovoj planini neće biti predalek. Tako da kad god poželite možete doći i uživati u svom luksuznom apartmanu.

Luksuzni apartmani na Zlatiboru se uvek lako i brzo prodaju

Čak i ako smatrate da vam apartman trenutno nije potreban imajte u vidu da cene nekretnina rastu vrtoglavom brzinom i da ćete na njemu moći da zaradite.

Zato iskoristite mogućnost i svoj luksuzni apartman na Zlatiboru iz objekta „Golden Panorama“ kupite još dok je u fazi izgradnje, direktno od investitora. Time izbegavate plaćanje provizije posredničkoj agenciji, koja bi vam naplatila oko 2% vrednosti nekretnine. Kupovina apartmana u izgradnji naravno podrazumeva i nižu cenu u odnosu na konačnu koja će biti kada objekat bude kompletno završen.

Ne brinite o tome da li će vaš apartman biti završen na vreme. Kupoprodajnim ugovorom se investitor obavezuje da će ga završiti u ugovorenom roku. Dodatni garant vam je naše dugogodišnje iskustvo i mnogo uspešno završenih projekata.

S obzirom na brz rast cena nekretnina čini se da apartmani nikada neće biti povoljniji nego sada. Stručnjaci za nekretnine smatraju da je prvo od pandemije, a potom i od rata u Ukrajni primećen nagli skok cena nekretnina i da će se taj trend nastaviti i narednih godina. Tek se kasnije predviđa stagnacija, ali ne i pad cena.

Dakle, ovo je trenutak da po povoljnoj ceni kupite luksuzni apartman koji ćete kasnije moći skuplje da prodate i na njemu zaradite.

Lux apartman može da otplaćuje sam sebe

Ukoliko luksuzni apartman na Zlatiboru kupujete na kredit, a u „Golden Panorami“ imate i tu mogućnost, znajte da ćete uvek moći lako da ga izdate.

Ljudi vole nove, kvalitetne i dobro opremljene apartmane. Dodatni sadržaji, kao što su welness i spa, ali i ostava i vešeraj, samo im podižu cenu.

Kupovinom ćete sebi obezbediti smeštaj za povremene dolaske, a izdavanjem ćete sigurno pokriti ratu kredita i ostvarivati dodatni prihod.

Zdraviji život uz „Golden Panorama“ luksuzne apartmane

Kada kažemo da je posedovanje luksuznih apartmana na Zlatiboru dugoročno isplativa investicija ne mislimo samo na novac. Mislimo na Vaše zdravlje, na lepši i opušteniji način života. Ako sada zbog posla ili drugih privatnih razloga ne možete da se preselite, nekoliko dana kvalitetnog odmora sigurno možete da priuštite.

Zlatiborci su poznati kao dugovečni ljudi. Uz luksuzni apartman, koji vas opremljenošću ni najmanje ne udaljava od udobnosti života na koji ste navikli, možete prigrliti i zlatiborski način života.

Postaćete aktivniji

Iz „Golden Panorama“ objekta vode vas prekrasne pešačke staze do planinskih vrhova. Boravkom na Zlatiboru bićete aktivniji, steći ćete kondiciju, a bolovi u leđima prouzrokovani dugotrajnim sedenjem postaće prošlost.

Živeti bez stresa

Zaboravite na svakodnevnu jurnjavu, zaglavljivanje u saobraćajnim gužvama, iscrpljujuće traženje parkinga. Ovde će vam auto biti potreban samo kada želite da idete na dalje destinacije, a parking vas čeka ispred apartmana jer je i on uračunat u cenu. Do obližnjeg marketa bez problema možete i pešice.

Udisati čist vazduh

Dubok udah svežeg jutarnjeg vazduha sa terase nekog od apartmana iz „Golden Panorame“ ili duge šetnje kroz „ružu vetrova“ po kojoj je Zlatibor čuven, benefiti su koje ne možete dobiti ni u jednom gradu u zemlji. Vazduh na Zlatiboru je zaista poseban.

Jesti kvalitetnu hranu

Zlatiborski specijaliteti su nadaleko poznati. Komplet lepinja, kajmak, sir, pršuta samo su neki od njih. U obližnjim selima možete pronaći i proizvođače domaće hrane, ali i kvalitetne rakije.

Luksuzni apartmani Zlatibor – cena

Cena luksuznih apartmana na Zlatiboru je jedna od važnijih stavki pri izboru nekretnine, bez obzira da li se kupuje na kredit ili u kešu. Ipak, sa ozbiljnim kupcima nema cenkanja je oni uvek prepoznaju kvalitet i znaju šta plaćaju.

Šta apartman čini luksuznim?

„Golden Panorama“ su luksuzni apartmani na Zlatiboru koji svojim karakteristikama opravdavaju  „lux“ epitet. Dok mnogi misle da luksuzna nekretnina podrazumeva samo veliku kvadraturu istina je zapravo da pravi luksuz čini mnogo više od ukupnog zbira kvadrata.

Reč je pre svega o kvalitetnoj gradnji. Počevši od energetske efikasnosti uz ugrađivanje savremene stolarije, preko postavljanja kvalitetnih pločica i sanitarija, do upotrebe prirodnih materijala i funkcionalnog rasporeda prostorija. To su karakteristike koje kupac plaća.

Cena lux apartmana na Zlatiboru u izgradnji u objektu „Golden Panorama“ svakako je niža nego kad apartmani budu skroz završeni. Zato požurite!

Ukoliko vas zanima kompletna ponuda apartmana i njihove cene molimo Vas popunite našu kontakt formu. Pozvaćemo Vas u najkraćem roku! Odlučite se za „Golden Panoramu“ jer vam garantuje komfor, sigurnost i pametnu investiciju.

OSTALE AKTUELNOSTI

Naše ostale aktuelnosti…

O NAMA

Zašto baš mi?!

Golden Panorama su luksuzni apartmani odvojeni od buke i
urbanosti centra Zlatibora, ali u blizini bogate turističke ponude i sportskih sadržaja.

Kao takvi oni su idealno mesto za ljubitelje prirode, koji se ne odriču udobnosti i komfora.

Zakažite termin

*Popunjavanjem ove kontakt forme saglasni ste da „Kabex Invest“, kao investitor i zastupnik prodaje, može da koristi i obrađuje vaše podatke u skladu sa važećom politikom privatnosti. Ostavljanjem svog broja telefona i mejl adrese potvrđujete da „Kabex Invest“ može da vas pozove u vezi sa ponudom sa ovog sajta, kao i da vam ubuduće, putem elektronskih poruka, šalje obaveštenja o svojim novim projektima.

Za sve informacije u vezi sa projektom „Golden Panorama“ i kupovinom apartmana, slobodno nas pozovite. Rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja. Takođe nas možete kontaktirati i zakazati razgledanje apartmana popunjavanjem kontakt forme. Odgovorićemo vam u što kraćem roku.

Ili nas direktno kontaktirajte na sledeći način:

info@goldenpanorama.rs
064 / 036 00 00
064 / 039 00 00
031 / 690 013
031 / 690 014

PRODAJA
Radno vreme:
Ponedeljak – Subota
od 9 do 17h

ADRESA
Alekse Popovića 3
31315 Zlatibor

NEMAČKA
Weststraße 8, 13405 Berlin
Telefon: +491639112371

Zapratite nas

2022-07-25T07:25:20+00:00
Go to Top